BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Overvaller weggejaagd met frituurschep Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 september 2017 - De zoekactie naar de overvaller van snackbar Mercurius aan de Essenlaan heeft niets opgeleverd. De jongen heeft omstreeks 20.45 uur geprobeerd snackbar Mercurius aan de Essenlaan te overvallen. De jongen kwam binnen met een mes en eiste geld van de medewerkster. De vrouw is echter niet ingegaan op de jongen en is gaan gillen. Door herrie te maken en met de frituurschep richting de jongen te zwaaien wist zij hem weg te jagen. Update: Wijkagent Dirk Meinders meldt dat de 18-jarige vermoedelijke dader vrijdagmiddag is aangehouden en overgedragen aan de recherche dankzij een getuige.

De jongen ging er vandoor zonder buit en rende weg. Een zoekactie, met ondersteuning van de politiehelikopter, leverde geen aanhouding op. De recherche doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De jongen is blank en droeg een masker en donkere kleding. Hij was ongeveer 1.65 m en had een slank postuur.

De melding op Burgernet kwam pas een half uur na de overval op telefoons van omwonenden binnen.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs