BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Laserstralen sluiten najaarsfeesten Sassenheim af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 september 2017 - De najaarsfeesten in Sassenheim zijn zaterdag afgesloten met een lasershow en optredens van DJ Michiel, Apres-ski zanger Arjon Oostrom en de Lawineboys. De Oranjevereniging en de kermisexploitant hadden, na het wegblijven van een aantal attracties vorig jaar, iets goed te maken: donderdag konden bezoekers de hele dag rondjes draaien voor maar één euro per rit. De toegangsmunten voor de feesttent, bedoeld om limiet te stellen aan het aantal bezoekers, waren voor de zaterdagavond snel uitverkocht.

Zie ook de fotoreportages van het optreden van Maan en van de kermis en activiteiten op zaterdag op de Facebookpagina van De Teyding. Piet Molenaar van TGP Media Producties maakte een fotoreportage van het Tobbetje steken op vrijdag.

Maan

Image 

Donderdag gaf Maan een optreden op de jeugddisco in de feesttent. Maan de Steenwinkel won in 2016 The Voice of Holland en haar optredens bij “De beste zangers” en te zien bij het televisieprogramma Dance Dance Dance. Tien kinderen mochten meedansen met Maan op het podium.

Image 

Kermis
Op donderdag vroegen de kermisattracties de hele dag maar één euro per rit. Hiermee wilde de Oranjevereniging en de kermisexploitant het weer ouderwets druk en gezellig maken op de kermis nadat de kermis vorig jaar door het ontbreken van enkele attracties wat tegenviel.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

In de feesttent werd zaterdag een demonstratie gegeven van modelbouw vrachtauto's en schepen.

Feesttent
Om in de feesttent te komen moest dit jaar voor de vrijdag èn de zaterdag een toegangsmuntje gehaald worden. Deze munten voor de zaterdag waren donderdag al uitverkocht, wat leidde tot een groot aantal oproepen op Facebook om muntjes over te nemen. Wijkagent Dirk Meinders meldt dat er geen bijzondere incidenten zijn geweest tijdens de najaarsfeesten. De beveiliging van de feesttent moest wel een aantal minderjarige bezoekers onder invloed van alcohol of drugs verwijderen.

Image

Image

Image

Image

De bewaking van de feesttent loopt zoals ieder jaar na afloop van de feestavond over de Sportdreef om de laatste feestgangers aan te sporen om naar huis te gaan.

 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs