BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Hek park Rusthoff beschadigd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 oktober 2017 - Omstreeks 15 september is er flinke schade ontstaan aan het hekwerk van Park Rusthoff in Sassenheim, aan de  J.P. Gouverneurlaan tegenover het Notariskantoor De Ruiter. Vermoedelijk is daar iemand met zijn of haar auto vanuit een parkeervak, dat daar haaks op het hekwerk ligt, met een behoorlijke vaart tegen het hekwerk beland. Omdat de veroorzaker nog niet bekend is, zoekt Stichting Beheer Park Rusthoff hem of haar nu via de media. Foto Hans Wilson.

De schade aan het hek is enorme schadepost voor de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) die men wil verhalen op de (verzekering van) de veroorzaker. Degene die deze schade heeft veroorzaakt wordt daarom vriendelijk verzocht zich te willen melden via het e-mailadres van de voorzitter van de SBPR, Ronald van de Graaf, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Getuigen kunnen zich ook melden bij de SBPR of de politie.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs