BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Helemaal afgestyled over de rode loper Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 oktober 2017 - De eerste koopzondag in Sassenheim werd gisteren aangekleed met vier goed georganiseerde Style & Shop shows. Naast modellen die helemaal afgestyled over de catwalk liepen met mode uit de lokale kledingwinkels werden er ook lokaal verkrijgbare producten getoond en kon een bitterbal of chocolade geproefd worden.

Image

John van der Tol (links) verplaatst de aankleding van de Style & Shop show naar de volgende lokatie op de Hoofdstraat.

Image

Image 

Op vier catwalks, verspreid over het winkelcentrum showden professionele modellen de nieuwste herfst- en wintertrends, en niet alleen op het gebied van mode. Initiatiefnemer en organisator van deze middag was citymanager John van der Tol. "Het leuke van deze shows was de mix tussen de mode en andere branches. Van scheerapparaat tot een heus pasta pakket, van chocolade en speculaas tot huidverzorgende producten, van boeken en bloemen tot aan kerstartikelen. Bijna 40 winkeliers hadden een aandeel in de shows welke ook nog met dans werden ondersteunt door Dansstudio Sonja uit Sassenheim", aldus Van Tol.

Bezoekers van de Style & Shop shows kregen een gratis lot waarmee aan het einde van de show kans maakten op een prijsje.

Koopzondag
Voor Sassenheim was de afgelopen koopzondag de eerste van dit jaar. Van der Tol: "Het was een gezamenlijk gedragen evenement, waarbij veel winkels open zijn. Ook winkeliers die soms wel eens een koopzondag overslaan, deden gelukkig mee. En ik ben blij dat zowel de grote ketens als lokale winkeliers enthousiast reageerden op het initiatief om de koopzondag met de shows te combineren. Het was erg druk in het centrum. Dit laat zien dat als je werkt aan de beleving, je gezamenlijk tot nog mooie dingen kunt komen en de consument het de moeite waard vindt om te komen."

Image

Image

Image

Image

Image

Jacqueline de Groot, John van der Tol en Peter Melman in actie om de attributen en de prijzen voor de Style & Shop shows te verzorgen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs