BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Helft brievenbussen verdwijnt in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 oktober 2017 - PostNL verwijdert de komende tijd de helft van de brievenbussen in Teylingen. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Er wordt rekening gehouden met mensen die minder goed ter been zijn: brievenbussen bij zorginstellingen blijven staan.

Voor iedereen bereikbaar
Bij het bepalen van de locaties is rekening gehouden met de afstandseis voor brievenbussen die de Postwet voorschrijft. Daarnaast hebben lokale vertegenwoordigers van belangenorganisaties zoals ANBO, Unie KBO, PCOBm I(e)derin en LvKK de mogelijkheid gekregen om advies uit te brengen op de plannen in de gemeente.

Veranderingen
Vanaf 20 november 2017 voert PostNL de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Zuid-Holland door. In de gemeente Teylingen blijven 18 brievenbussen, verdwijnen 19 brievenbussen en komt er 1 nieuwe brievenbus bij. Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het onderstaande overzicht.

Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen. Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.

Verstuur je nog papieren post? Bekijk hier welke brievenbussen verdwijnen (PDF).

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs