BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Commando-overdracht sluit oefening Nationale Reserve af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 oktober 2017 - Zaterdagmiddag vond ter afsluiting van de inzet van het Korps Nationale Reserve in Teylingen, Lisse en Hillegom de commando-overdracht plaats op het plein voor Sassembourg. Kapitein Hans van der Linden droeg het korpsvaandel over aan kapitein Jasper van Koppen. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Tijdens de oefening van de D compagnie van het 20 Natresbataljon in de Bollenstreek oefende de eenheid het optreden in stedelijk gebied en samenwerking met de civiele autoriteiten.Een belangrijk onderdeel van de oefening is het contact met burgers, de krijgsmacht wil beter zichtbaar zijn in de maatschappij, om dat contact en interactie met de bevolking van de samenleving waarin zij wordt ingezet, van groot belang is. De krijgsmacht midden in samenleving, en voor iedereen zichtbaar, een goede stap voorwaarts. Wat ook bleek uit de vele positieve reacties van de inwoners en winkeliers die unaniem positief waren over militairen in het straatbeeld.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs