BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Tom de Kruif geschiedenisleraar van het jaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 oktober 2017 - Vandaag werd Tom de Kruif, docent geschiedenis bij het Rijnlands Lyceum Sassenheim, op school in het zonnetje gezet als geschiedenisleraar van het jaar 2017. Het Rijksmuseum, in samenwerking met de NTR en het Nationaal Archief verleende hem deze eretitel zaterdag 28 oktober.  Felicitaties van rector Annechien Verkade voor Tom de Kruif

Vijf leerlingen hadden De Kruif vorig jaar hiervoor opgegeven, daarna volgden selectierondes die uiteindelijk leidden tot de finale zaterdag in het Rijksmuseum waarbij aan de drie overgebleven kandidaten werd gevraagd een les te maken en te presenteren.

Samen met deze vijf leerlingen, de mentorklas van De Kruif en leerlingen die zaterdag meegingen naar Amsterdam ontving hij vandaag in de aula felicitaties van school. Ook werden de vijf leerlingen die hem opgaven bedankt en de sectiegenoten en collega’s die Tom bijstonden.

Woensdag volgt er nog taart voor de Rijnlandse groep die zaterdag won in de quiz in het Rijksmuseum. De toetsweek kreeg zo een heel feestelijk tintje.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs