BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
10-jarig bestaan Jacoba van Beieren Hof Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 31 oktober 2017 - Dit jaar viert winkelcentrum Jacoba van Beieren Hof in Voorhout haar 10 jarig bestaan. De winkeliers vieren tot 4 november tien dagen feest met leuke (korting)acties, traktaties, prijzen en activiteiten voor jong en oud. Voor de gelegenheid is het centrum deze feestdagen versierd met ballonnen boompjes en hangen er 10 jaar slingers voor de ramen. Zaterdag werd er een meet and greet georganiseerd Jacoba van Beieren. Foto Mariska de Graaff.

De Jacoba van Beieren Hof dankt haar naam aan Jacoba van Beieren (1401-1436, bewoonster van slot Teylingen). Zij is de bekendste bewoner van Kasteel Teylingen. Op deze dag komt zij een bezoek brengen. Kom alles te weten over haar en laat je verrassen. Daarnaast kunnen kinderen kunnen met haar op de foto met ridder gerei. De meet & greet met Jacoba is van 11.00 tot 14.00 uur. Ook kan iedereen die dat wil deelnemen aan de hoepelworkshop, een populaire activiteit van toen. Tot slot staat er bij alle zaken op de toonbank een lekkere traktatie.

Zaterdag 4 november: beleef het heden. Vanaf 11.30 tot 15.30 uur kunnen kinderen op de foto én knuffelen met Beertje van Beieren. Kinderen die hebben meegedaan met de kleurplaatwedstrijd ontvangen ook nog extra een pluche knuffeltje.

Daarnaast komt er een straatmuzikant langs die in zijn opvallende rode muziekauto, met de ludieke naam Karrewiets, allerlei bekende popliedjes speelt en zingt met verschillende muziekinstrumenten.  Absoluut de moeite waard.

Deze tien dagen kunnen klanten ook kans maken op fantastische prijzen, zoals o.a. 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, 4 entreetickets van de Efteling, overnachting bij Van der Valk of een solextour voor 2 personen.

Kans maken, dan kunnen klanten een actie envelop ophalen bij één van de zaken. Op donderdag 9 november vindt de uitreiking plaats. Prijswinnaars worden via Facebook en raamposters bekend gemaakt.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs