BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Halloween in Voorhout en Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 31 oktober 2017 - Op diverse lokaties in Voorhout en Sassenheim is Halloween gevierd. Zaterdagmiddag zijn in De Roef in Voorhout zo'n 60 kinderen geschminkt in Halloween-sfeer door Bibi Werter. Zaterdagavond werd in park Rusthoff weer een griezelig Halloweenfeest georganiseerd. Dinsdagavond werden rondom het Voornhof in Voorhout een aantal huizen versierd in Halloweenthema. Foto's Mariska de Graaf en evenementencommissie park Rusthoff. 

Voornhof Voorhout

Image

Image

Image

Image 

Schminken Voorhout

Image

Image 

Park Rusthoff Sassenheim

Image

Image

Image

Image

Image

Zaterdagavond 28 oktober 2017 was Park Rusthoff omgetoverd in een griezelig Heksenheim. Het park was overgenomen door heksen, tovenaars, spookjes, griezels en ander eng gespuis: het was Halloween in Park Rusthoff.

Om klokslag 7 uur toverden de kinderen van Sassenheim samen met de heks van Halloween het park open: Park Rusthoff was geen wandelpark meer, maar omgetoverd in Heksenheim: Heks Dikke Teennagel had een vloek uitgesproken over iedereen die zich tijdens Halloween verkleedt. Al die verklede mensen zouden altijd even griezelig en lelijk blijven, ook al zouden ze dat zelf niet in de spiegel zien. Gelukkig konden de kinderen uit Sassenheim de lichtjesheks helpen. De kinderen verzamelden ingrediënten voor de toverdrank en stukjes van de toverspreuk.

Tussen het zoeken naar ingrediënten voor de toverdrank en stukjes toverspreuk door konden de kinderen allerlei leuke en spannende dingen doen: een bezemsteel knutselen met snoepjes, genieten van een eng heksendansje, luisteren naar het griezelige verhaal van de verhalenverteller, enge snoepjes happen in het snoephuisje, een echte Heksenbezem-race, betoverde limonade drinken of meedoen met heksenhoeden gooien.

Voor de stoere kinderen was dit natuurlijk niet spannend genoeg: voor hen was het buitengebied van Park Rusthoff omgetoverd in een griezelparadijs. Het was er stikdonker met net niet genoeg licht om te zien wat er allemaal in het bos verstopt zat: heksen, tovenaars, magiërs, zombies, griezels, een watermonster, vogelverschrikkers en spoken maakten met enge kreten en spookachtige geluiden de kinderen aan het schrikken; kortom: een ouderwets griezelig Rusthoff-Halloween. 

Aan het eind van de avond verstomde het gegil. Met de hulp van de kinderen kon de lichtjesheks haar toverdrank brouwen en de kinderen ermee besprenkelen. De vloek over Heksenheim was opgeheven en Park Rusthoff kon weer worden teruggegeven aan de wandelaars op zondagochtend. 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs