BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Pankras speelt twee kluchten Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 november 2017 - Toneelvereniging Pankras speelt komend weekend twee kluchten: De keukengeheimen van Batenburg en Help, ik leef! De uitvoeringen zijn op zaterdag 4 november 20:00 en zondag 5 november 14:00 uur in theater 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 in Sassenheim. Kaarten kosten 7,50 euro. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

De keukengeheimen van Batenburg door Fred Kleinveld. Regie Annette de Zwart

De komst van een belangrijke gast, de heer Van Blicken tot Bloossen, geeft een kijkje in de keuken van Slot Batenburg. Spin in het web van konkelpartijen en (bed)geheimen is de bazige koksvrouw Hortensia. Ze koeioneert haar man Meindert, gaat heftig te keer tegen dienstmeid Marie, maar is zelf niet helemaal zuiver op de graat. Hortensia heeft in het verleden namelijk een liefdesaffaire gehad met de heer Van Blicken tot Bloossen. De voorname gast, met bijnaam 'Krikkenstein' heeft zijn ogen echter op een andere vrouw gericht.

Image 

Help, ik leef! door John Tolly. Regie Liesbeth Beaufort

Marie de Boer, die getrouwd is met de detectiveschrijver Rogier, wil haar man aan een idee helpen voor een nieuw boek. Ze heeft zich met een toneeldolk in de borst gestoken en houdt zich dood als Rogier de kamer binnenkomt. Hij reageert nogal laconiek op de vondst van Marie, maar Alice, die helpt in de huishouding, schrikt en rent weg.

Marie staat triomfantelijk op, terwijl Rogier de geschrokken Alice gaat opzoeken. Maar die heeft inmiddels kans gezien om de politie op de hoogte te brengen en even later staat de Landelijke Opsporing Dienst voor de deur. Omdat Marie naar het dorp is gegaan, kan de onfortuinlijke Rogier niet bewijzen dat hij Marie niet vermoord heeft…

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs