BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Publieksprijs voor Johnny en Robert Spies Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 november 2017 - Johnny en Robert Spies hebben vanavond met hun horlogebedrijf 1915 watches de publieksprijs van Starterswedstrijd LEF gewonnen in de Leidsche schouwburg. De broers verkopen sinds 2015 kleurrijke houten horloges.

De Sassenheimse broers Johnny en Robert Spies hebben sinds het behalen van de halve finale Britta van Egmond als coach voor het LEF! traject. De afgelopen maanden hebben de broers zich samen met Britta voorbereid op de halve finale van 12 september en de finale van vandaag.

LEF is meer dan alleen de presentaties. In het coachen zit ook een stukje ontwikkeling als ondernemer. “Door de snelheid waarmee wij aan ons merk hebben gebouwd de afgelopen twee jaar, vergeet je om terug te kijken en te reflecteren.” zegt Robert, “Dankzij Britta hebben wij ons zelf en de afgelegde weg goed kunnen reflecteren.”.

Tijdens de presentatie hebben de broers laten zien wat ze tot nu toe bereikt hebben. Hoe ze vanaf de keukentafel het huis uit zijn gegroeid. En met welke innovaties ze momenteel bezig zijn. Coach Britta hield in de halve finale een sterk pleidooi waarin zij vertelde fan te zijn en dat Johnny & Robert twee unieke ras ondernemers zijn. En zo sloot zij af “Hout is het nieuwe goud”.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs