BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Trein rijdt tegen auto op Herenstraat Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 november 2017 - Op de spoorwegovergang in de Herenstraat is zaterdag rond 13:20 een auto aangereden door een trein. De achterkant van de auto is geraakt door de intercity richting Leiden. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel maar mag van enorm geluk spreken dat hij niet gewond raakte. Op Herenstraat stond op het moment van het ongeluk een file. De auto kon daardoor de overgang niet verlaten toen de spoorbomen dicht gingen. Foto Niels Damen.

Image

Foto's Mariska de Graaff

Image

Voor de aangereden auto stond een vrachtwagen die het spoor ook niet helemaal kon verlaten. De een van de spoorbomen is tegen de vrachtwagen aangekomen. De trein heeft de achterklep en de bumper van de auto afgereden.

De intercity is tot stilstand gekomen ter hoogte van de Rooseveltlaan. Hoe lang het treinverkeer verstoord zal zijn, is nog niet bekend.

In Vooorhout zijn vaker zorgen uitgesproken over de veiligheid en overlast van een spoorwegovergang op de drukke Herenstraat.

Image

Image

Image 

 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs