BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Pieten rijden op de Solex naar Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 november 2017 - Om de stoomboot lichter te maken kwamen de pieten zaterdag op ronkende Solexen naar Sassenheim. De pakjesboot van de goedheiligman liep toch nog vast op De Kaag waardoor de Sint een kleinere boot moet lenen voor de tocht naar de Oosthaven. Daar werd hij welkom geheten door vele kinderen en burgemeester Carla Breuer. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Sinterklaas reed op zijn schimmel Amerigo samen met alle pieten en de pietenband door de winkelstraten van Sassenheim. In park Rusthoff stond de grote stoel van Sinterklaas klaar zodat de Sint alle kinderen een hand kon geven en ze het hem op de foto konden gaan.

De intocht wordt georganiseerd door TOV Sassenheim in samenwerking met Pankras toneelvereniging. Zij krijgen ondersteuning van de Tjarda Sassenheim - Warmond Adest Musica , Atleta, EHBO, verkeerregelaars, de politie en de gemeente Teylingen. Pankras helpt ook ouders die een huisbezoek van de Sint willen aanvragen (0252-411421 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Zie ook het fotoalbum op onze Facebookpagina.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs