BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zilveren Barensteel voor Gerard Allard Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 november 2017 - Wethouder Kees van Velzen reikte zaterdag de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan Gerard Allard (78) voor zijn inzet voor de Oranje Vereniging Voorhout. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse medewerkersbijeenkomst van de vereniging. Foto's Mariska de Graaff.

Oranje Vereniging Voorhout
Allard is al jarenlang vrijwilliger bij de Oranje Vereniging in Voorhout. Vanaf 1990 is hij de coördinator van het bridgen tijdens de jaarlijkse feestweek in Voorhout. Sinds 2003 is hij commissielid, en is hij werkzaam bij Atricom, de attributencommissie van de Vereniging. Van 2004 tot 2009 was hij tweede secretaris van de Oranje Vereniging.

Ook is Allard sinds 1978 koorlid bij het Parochiekoor van de St. Bartholomeuskerk in Voorhout.

Image

De Zilveren Barensteel
De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs