BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bas Brekelmans lijsttrekker VVD Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 november 2017 - Bas Brekelmans (51) wordt lijsttrekker van VVD Teylingen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.  Brekelmans is sinds 2014 wethouder voor de VVD en verantwoordelijk voor onder andere de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Verkeer, Economie, Sport en Regionale Samenwerking. Hij is oud luchtmachtofficier en was eerder wethouder in Lisse en Noordwijk. Brekelmans woont met zijn partner, en drie kinderen, waaronder een recent geboren dochter, in Sassenheim.

 
Brekenmans gaat de verkiezingen in met een verkiezingsprogramma dat als titel “Samen voor een veilig en aantrekkelijk Teylingen!” heeft meegekregen. Het programma zet naast veiligheid en aantrekkelijkheid van Teylingen met name in op lage lasten, een goede bereikbaarheid en ruimte voor ondernemers.

Teylingen is al jaren een gemeente waar het goed wonen, werken én ondernemen is, zo stelt Brekelmans: “Als VVD nemen we al jaren onze verantwoordelijkheid en besturen we samen met coalitiepartijen vol overtuiging onze gemeente. Belangrijkste leidraad voor ons handelen is gewoon het gezond verstand. Onze gemeente heeft inmiddels regionaal een leidende rol op onder andere het gebied van lage lasten, hoge kwaliteit van de leefomgeving, goede zorg en bereikbaarheid. Ik vind dat wij daar als VVD trots op mogen zijn en dit beleid moeten voorzetten.”

De VVD heeft zich volgens de lijsttrekker de afgelopen periode ook sterk ingezet voor de regionale samenwerking. “De Duin en- Bollenstreek is een unieke mix van bollenvelden, het plassengebied en strand. Wij moeten ons als gemeente nog meer inzetten om dit recreatieve potentieel te benutten. Essentieel is om ondernemers en verenigingen daarom de ruimte te bieden.” Als VVD hebben we ons hard gemaakt om sportaccommodaties van veel verenigingen te vernieuwen of te verbeteren, en zijn we er trots op dat er zo’n rijk verenigingsleven is in ons dorp. “Teylingen is echt een sportgemeente” aldus Brekelmans.

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs