BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Start bouw nieuw tennispark in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 november 2017 - Wethouder Bas Brekelmans heeft maandag het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe tenniscomplex van de Sassenheimse Tennis Vereniging. Op de bouwlocatie op Sportpark De Roodemolen  sloeg hij de symbolische ‘eerste paal’ in het bijzijn van een enthousiaste groep belangstellenden.

Sinds de oprichting van STV in 1950 heeft de vereniging haar sportieve activiteiten kunnen uitoefenen aan de Parklaan 58, in het centrum van Sassenheim. Door de geplande bouw van woningen op deze locatie verhuist de tennisvereniging volgend jaar naar sportpark De Roodemolen, waar ook voetbalclubs Ter Leede en RKVV Teylingen gevestigd zijn.

Image
Het nieuwe tenniscomplex van STV zal straks voldoen aan de modernste eisen. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met comfort voor de tennisspelers en de toeschouwers, ook het milieu is belangrijk voor de club. Daarom wordt er gebouwd conform het ‘nul-op-de-meter’ principe, waarbij het complex straks zo klimaat neutraal mogelijk wordt met een energierekening van (bijna) €0,00. Ook de tennisbanen worden ge-update naar de nieuwste standaarden. Gekozen is voor Claytech banen, die seizoensverlengend spelen op een gravel ondergrond mogelijk maken.

Naar verwachting zullen het clubhuis en de tennisbanen medio het tweede kwartaal van 2018 gereed zijn.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs