BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Tweede kringloopwinkel in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 november 2017 - Op Herenstraat 63 is donderdag een kringloopwinkel. De inkomsten van Stichting Kringloop Herenstraat 63 gaan, na aftrek van kosten, naar goede doelen. Initiatiefnemer Aad van Werkhoven begon met de kringloopwinkel nadat in september de samenwerking met stichting Jeugd -en Jongerenwerk Voorhout (SJJV) stukliep. Een deel van de vrijwilligers van de kringloopwinkel 'Opnieuw' is nu de straat overgestoken naar Herenstraat 63. Foto's Mariska de Graaff.

Image

Image

Image

De vrijwilligers zijn erg tevreden over de belangstelling en de verkoop van producten, die een tweede kans krijgen, tijdens de eerste dagen. De winkel is gevestigd in de voormalige Hoek Boek winkel. Het pand is de afgelopen tijd opgeknapt door Rob van den Burg.

Indien u grote spullen heeft die een tweede kans verdienen, komen vrijwilligers van de kringloop het graag bij u ophalen. Zij hebben hiervoor een busje met laadklep tot hun beschikking. 

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs