BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Onderscheiding voor oprichters Up2Stage Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 november 2017 - Wethouder Kees van Velzen reikte vandaag de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan Koos Burgmeijer (57) en Rob Burgmeijer (55). De broers ontvangen de onderscheiding voor hun inzet voor de Musicalgroep Up2Stage uit Sassenheim die door hen werd opgericht. Koos en Rob ontvinden de onderscheiding na afloop van de laatste uitvoering van de Up2Stage musical ‘Enigami’ waarmee ook het 10-jarig jubileum van Up2Stage werd gevierd. Zij speelden hier ook zelf in mee. Foto's Edwin van der Wijngaard. Een fotoreportage van de musical volgt nog.

Up2Stage
Afegelopen weekend vierde Musicalgroep Up2Stage uit Sassenheim haar 10-jarig jubileum. De musicalgroep wordt al deze jaren geheel belangeloos geleid door de broers Koos en Rob Burgmeijer. Elk jaar kiezen zij een musical die in november wordt uitgevoerd. Via audities kunnen dan ongeveer 25 jongeren in de leeftijd tussen 12 en 24 jaar in aanmerking komen voor een rol.

Er wordt wekelijks geoefend onder leiding van Koos, Rob en andere begeleiders. Door deze musicals kunnen pubers met en van elkaar leren over toneel, zang en dans.

Mede door jarenlange deelname aan deze groep is een aantal jongeren reeds doorgegroeid naar professionele opleidingen en zelfs in de musicalwereld terecht gekomen.

Om de musicals er zo professioneel mogelijk uit te laten zien werkt een groep van ongeveer 70 vrijwilligers ieder jaar achter de schermen mee aan kostuums, decor, techniek, grime, haar en catering. Ieder jaar genieten zo’n 700 mensen van de voorstelling.

Image

Jubileum
Wegens het 10-jarig jubileum hebben Koos en Rob Burgmeijer samen met hun team een eigen musical, genaamd ‘Enigami’ geschreven met zang, dans en toneel. De muziek hebben ze laten componeren op basis van hun eigen teksten.

De Zilveren Barensteel
De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers zoals de heren Burgmeijer. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs