BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Up2Stage speelt Enigami, een land vol fantasie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 november 2017 - Musicalgroep Up2Stage heeft het afgelopen weekend jubileummusical Enigami, een land vol fantasie opgevoerd. Nienke Burgmeijer schreef het script van de musical en regisseerde het samen met haar vader Koos Burgmeijer. Daarmee is voor het 10-jarig bestaan van Up2Stage na internationale succesnummers zoals The Lion King en Belle en het Beest nu een volledig eigen productie op de planken gezet. Foto's Edwin van der Wijngaard.

De muziek is speciaal voor deze jubileumshow geschreven door componist Rhody Matthijs en liedteksten zijn van Tineke Blok.

Een crowdfundingactie en bijdragen van (cultuur)fondsen zorgden ervoor dat de musical geproduceerd kon worden.
 
De musical vertelt over een gezin in oorlogstijd. Vader zit in het leger, moeder en vier kinderen trekken naar het platteland om veilig te zijn voor bombardementen van de vijand. Ze wonen tijdelijk bij een professor. In zijn huis vinden de kinderen een bijzondere spiegel, die toegang blijkt te geven tot een andere wereld waar een boze ijskoningin heerst. De kinderen komen in een strijd terecht tussen fantasiefiguren met goede en slechte intenties.

Bekijk de uitgebreide fotoreportage op onze Facebookpagina.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs