BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
CDA Teylingen gaat met 32 kandidaten de verkiezingen in Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 29 november 2017 - Het CDA in Teylingen gaat onder aanvoering van de huidige fractievoorzitter, Peter Scholten, met 32 kandidaten de komende gemeenteraadsverkiezingen in. Dat is voor deze partij de langste lijst ooit. In de top 10 zijn verschillende zittende raadsleden te vinden; Reny Wietsma-Biesbroek (plaats 2), Maarten van Welie (plaats 3) en Sybrinne de Vries-van den Beukel (plaats 4).

Volgens afdelingsvoorzitter Hans van Ek zit het CDA in de lift en zie je dat ook terug in de lijst. "Het CDA zet stevig in op vernieuwing zonder de continuïteit daarbij uit het oog te verliezen. Ik ben trots op onze top tien die aansluit bij alle doelgroepen die je maar kunt bedenken. En met een optimale balans tussen vernieuwing en continuïteit, jongeren, ouderen, man en vrouw en een goede verdeling over onze drie dorpen. De kandidaten staan te trappelen om de verkiezingen in te gaan om ons ambitieuze programma uit te gaan voeren voor een nog beter Teylingen. Zij gaan graag met de inwoners van hun dorp en de buitengebieden in gesprek", aldus Hans van Ek.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs