BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Eerste paal geslagen voor plan Zwanendrift Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 december 2017 - Wethouder Bas Brekelmans, heeft donderdag de eerste paal geslagen van plan Zwanendrift in Warmond. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de voormalige Gemeentewerf van Warmond en bestaat uit 12 sociale huurwoningen en 13 koopwoningen. De woningen zijn ontworpen door Van Egmond Architecten en worden gebouwd door H&B Bouw uit Sassenheim.

Brekelmans is blij dat er met dit plan 25 woningen bij komen in Warmond. “Het bouwplan is van hoge kwaliteit met een mooie architectuur. Daarnaast bestaat bijna de helft van de woningen uit sociale huur en zitten de koopwoningen in het middeldure segment, wat de doorstroming op de woningmarkt in Warmond bevordert.”

Image
De huurwoningen worden gerealiseerd in opdracht van Woningstichting Stek. Alle koopwoningen zijn reeds verkocht, waarvan het overgrote deel aan mensen die al een binding met Warmond hebben (inwoners of oud bewoners die terugkeren).
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs