BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Warmond in kerstsfeer Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 december 2017 - Bezoekers van de jaarlijkse kerstmarkt op het plein bij de dorpspomp in Warmond konden zondag al even helemaal in de sfeer van de feestdagen komen. Er konden alvast ingrediënten voor het kerstdiner worden geproefd en er was van alles te vinden om het huis in een kerstsfeer te brengen. (Foto’s: Henk Keijzer)

Er stonden een twintigtal kramen met unieke, ambachtelijke kunst- en kunstnijverheidsproducten. Naast kerstdecoraties, kerststukjes en kerstboomversieringen was er ook zilverwerk, brocante, tafellinnen, serviesgoed, antiek glaswerk en tafelzilver te vinden. Wie nog op zoek was naar een geschikte kerstoutfit kon terecht bij kramen met hoeden en unieke sieraden. 

Image
De inwendige mens was niet vergeten, zo werden er Franse delicatessen verkocht en het traditionele Hongaarse schoorsteenbrood. Kinderen van 7 tot 12 jaar mochten zelf kaarsen maken. ’s Middags werd er kerstmuziek gespeeld door "Ex BTW".

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Foto: Bart Kool

Image
Foto: Bart Kool

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs