BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Flyer-actie tegen auto-inbraken op station Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 december 2017 - De politie heeft maandagochtend in samenwerking met de gemeente Teylingen een “flyer-actie” houden tegen autodiefstallen en auto-inbraken in de nieuwe parkeergarage van station Sassenheim. Daarbij werd meteen gecontroleerd wat de automobilisten zoal in het zicht in hun auto achterlaten. Als de agenten autodieven waren geweest, hadden ze maandag een aardige buit gehad. (Foto's: Mariska de Graaff)

Aan de hand van de gegevens van januari 2017 t/m juli 2017 bleek een stijging van autodiefstallen en auto-inbraken op het station. Omdat na de bouw van het parkeerdek de parkeercapaciteit bijna is verdubbeld, is de verwachting dat er meer autodiefstallen en auto-inbraken zullen gaan plaatsvinden.

Image
De geparkeerde auto’s kregen een flyer onder de ruitenwissers om de eigenaren/bestuurders te informeren wat zij tegen autodiefstal en auto-inbraak kunnen doen. Daarnaast werd gekeken of de auto`s goed waren afgesloten en of er geen waardevolle goederen in het zicht lagen. Daarbij troffen de agenten zeven navigatiekastjes, twee tassen, één videospel, en twee attachékoffers aan, in het zicht van eventuele inbrekers. Daarnaast werd er een bestelbus vol spullen en machines aangetroffen, die niet goed was afgesloten.

Image

Image

Image

Image

Image

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs