BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Videoverslag Nieuwjaarsreceptie Teylingen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 2 januari 2018 - De gemeente Teylingen hield dinsdagavond de traditionele nieuwjaarsreceptie. Vele Teylingers hadden de regen getrotseerd om de gemeentebestuurders en elkaar de beste wensen over te brengen. Burgemeester Carla Breuer ging in haar nieuwjaarstoespraak in op de vele gesprekken die ze de afgelopen jaren met inwoners van Teylingen heeft gevoerd. De verslagen van die gesprekken zijn nu gebundeld in het boek 'Verhalenkaravaan' dat op de receptie werd gepresenteerd. Daarnaast werd de vernieuwde Teylingse Waarderingsprijs 2017 uitgereikt aan de Oranje Vereniging Voorhout, de Oranjevereniging Sassenheim en de Vereniging tot viering van Warmonds feesten.

De prijs bestaat met ingang van dit jaar uit een glazen sculptuur waarin de gemeentewapens van Sassenheim, Voorhout en Warmond zijn verwerkt op een bollenmand.

Zie ook: Waarderingsprijs 2017 voor drie ‘feest’ verenigingen

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs