BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Jongeren maken beschutting voor ontmoetingsplek Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 januari 2018 - De jongeren ontmoetingsplek (JOP), die enige jaren geleden door de jeugd van de KTS bij de skatebaan van Elsgeest werd geplaatst,  is vorige week door jongeren opgeknapt. De jongeren, die zelf gretig gebruik maken van de locatie, lieten weten last te hebben van de wind en regen. Ondanks de overkapping wist de regen en de wind het hang-genot van de jongeren toch te verstieren en moest er een oplossing komen. Foto's Mariska de Graaff.

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier besprak het euvel. Als mogelijke oplossing werd een wilgentakkenschutting aangedragen. Deze schutting neemt regen en wind enigszins weg en is ook duurzaam. De gemeente heeft de wilgentakken geleverd. De jongeren hebben samen met de politie, de BOA’s en het jongerenwerk, donderdagmiddag hard gewerkt om de wilgenschutting in elkaar te vlechten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Verder is er ook een likje verf aan de binnenkant van de JOP aangebracht. Op een later tijdstip zullen de jongeren middels sjablonen de JOP verder verfraaien.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs