BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Inschijven voor glasvezel in buitengebied Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 januari 2018 - GlasDraad Groene Hart is gestart met een glasvezelcampagne in het buitengebieden van Warmond (ten oosten van de Kagerplassen), Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Na een succesvolle interessepeiling kunnen bewoners en ondernemers zich nu inschrijven voor internet, tv en telefoon over glasvezel. Als 50% van de bewoners meedoet wordt er begonnen met de aanleg van glasvezel. De planning is dat alle aangemelde adressen in het buitengebied begin 2019 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.

GlasDraad Groene Hart is opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied toegang te geven tot een glasvezelnetwerk. GlasDraad wordt gesteund door Mabin en de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Tinc en heeft expertise en ervaring in eigen huis als het gaat om de uitrol en aanleg van glasvezel in Nederland.

Daarbij richten GlasDraad zich exclusief op gebieden waar geen coaxnetwerk ligt, de zogenoemde ‘witte gebieden’. Hier zijn de internetsnelheden voor privé en zakelijk gebruik via ADSL of schotelontvangst zeer beperkt en zijn deze ook zeer moeilijk te verbeteren.

In Sassenheim is eerder al glasvezel aangelegd door Reggefiber. Daarna kondigde het KPN, het moederbedrijf van Reggefiber, aan het bestaande kopernetwerk te willen upgraden in plaats van glasvezel aan te leggen in Voorhout en Warmond.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs