BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Theater Het Trefpunt bruisend 2018 in met nieuwe zaalsponsoren Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 januari 2018 - Afgelopen zondag hield Theater Het Trefpunt haar nieuwjaarsborrel. Wethouder van kunst & cultuur Arno van Kempen was ook van de partij en dat was niet alleen voor de feestelijke bubbels. Hij onthulde namelijk de nieuwe namen van de twee theaterzalen waarover Het Trefpunt beschikt. Foto's Henk Keijzer.

Image

Image

Image

Image

De grote zaal heet vanaf nu Malgré tout-zaal en wordt de komende vijf jaar financieel ondersteund door mevrouw Mia Giesbers. Deze geboren en getogen Warmondse vindt het belangrijk dat ook in een dorp een bezoek aan het theater mogelijk blijft.

De kleine zaal draagt de naam Clara Sikking-zaal. Mevrouw Clara Sikking die wij  kennen van haar galerie De Pomp en haar niet aflatende inspanningen jong en oud te verheffen met kunst en cultuur, heeft zich eveneens voor een lustrum aan het theater verbonden. Om dat extra luister bij te zetten, creëerde zij ook het keramieken naambordje.

De geldelijke steun maakt het voor het theater mogelijk om voorstellingen te blijven programmeren, alleen van de recettes zou dat anders niet meer gaan. En misschien ook af en toe een parel binnen te halen die minder bekend en daardoor nog minder bemind is. Ook is er nu ruimte voor sfeerverhogende accessoires: zo werd onlangs al een theatergordijn in gebruik genomen dat bij de entree een meer aangeklede binnenkomst geeft. Zo is de stichting weer een stapje dichterbij een verdergaande professionalisering.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs