BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Schade in Teylingen door zware storm Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 januari 2018 - De zware storm leidt ook in Teylingen tot schade. De storm zal tot 14:00 uur aanhouden en neemt daarna sterk in kracht af. Op de Componistenlaan in Voorhout is vanochtend vroeg de dakbedekking van een plat dak van een woning afgewaaid. In de Herenstraat zijn boven de winkel van Neuteboom dakpannen op de grond gevallen. Hulpdiensten vragen bij situaties die niet acuut zijn zoals afgewaaide takken niet 112 te bellen maar contact op te nemen met de gemeente (14 0252). NS heeft om 11:00 uuur al het treinverkeer gestaakt vanwege de storm. Op de A44 staat om 11:00 uur een file richting Den Haag vanwege een ongeluk ter hoogte van Sassenheim. Foto's Mariska de Graaff.

In verband met de storm is de milieustraat sinds 10:00 uur gesloten uit veiligheid voor de inwoners en het personeel. 

Op de A44 werd om 10:48 een ongeval gemeld bij de afslag Sassenheim en staat er richting Den Haag een file van een half uur.

Tussen Sassenheim en Hoofddorp rijden bussen in plaats van treinen vanwege een defecte bovenleiding. Bijna 400 passagiers hebben woensdagavond urenlang vastgezeten in een trein bij Sassenheim nadat de bovenleiding brak.

Image
Afgewaaide dakbedekking op de Componistenlaan

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs