BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Valse start voor project De Kagerzoom Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 januari 2018 - UPDATE De gemeenteTeylingen presenteert dinsdagavond de plannen voor De Kagerzoom. Dit is het natuur- en waterrijke recreatiegebied tussen Warmond en Leiden. Volgens Teylingen is er "samen met omwonenden, gebruikers, beheerders en grondeigenaren een plan gemaakt voor dit gebied". Maar zoals bij eerdere projecten van de gemeente, lijkt het nu ook met die burgerparticipatie weer mis te zijn gegaan.

Verschillende omwonenden zijn door de gemeenten benaderd om mee te denken over het de herinrichting van het gebied. Maar na een positieve reactie op dat verzoek, hoorden ze nooit meer iets van de gemeente. En ook van de informatieavond zijn ze niet op de hoogte gesteld.

Gebruikersgroepen

Maar ook organisaties van gebruikersgroepen voor wie het gebied van belang is, zijn niet bij het proces betrokken. Tijdens een avond over de herinrichting november vorig jaar werd gewezen op het grote belang van het gebied voor hondeneigenaren, terwijl zij niet bij de plannen waren betrokken. De gemeente zei toen toe alsnog contact te zoeken met het Platform Hondenvrienden. Maar ook deze stichting heeft niets meer van de gemeente vernomen.

De presentatie start dinsdagavond om 20:00 uur in de grote zaal van Kerkelijk centrum de Regenboog, Watermolen 1 in Leiden. Vanaf 19:45 uur zijn de deuren open voor ontvangst. Na deze bijeenkomst verbetert de gemeente het plan waarna ze het als ontwerp ter vaststelling voorlegt aan het college van Burgemeester & Wethouders.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs