BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Ties van Kesteren wint Kuipzwammen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 januari 2018 - Zaterdagavond won nieuwkomer Ties van Kesteren tijdens het jaarlijkse Kuipzwammen van De Bokken zowel de publieks- als de juryprijs. In een uitverkochte KTS steden zes zwammers om de fel begeerde Ferry Knop bokaal en de juryprijs. Foto's Mariska de Graaff. Als Romeinse strijder betrad Van Kesteren de overvolle arena van de KTS. Binnen een kwartier had hij de harten van Voorhout veroverd met zijn scherpe humor, zijn mimiek en een prachtig opgebouwde afwisselende zwam. Als debutant stond Ties aan het eind van de avond met armen vol bekers en bloemen op het podium. Het publiek gunde hem de ‘Ferry Knop prijs’ – de publieksprijs – en ook de drie koppige jury kende hem de prijs voor de beste Zwammer van 2018 toe.

Zes zwammers zorgde voor een heerlijke avond waarin Voorhout eens goed op de hak werd genomen. Hierbij kwamen de leegstand, de rotonde en kringlopend Voorhout natuurlijk vaak voor. Opvallend was het optreden van Jan Regeer die zijn persoonlijk leed van afgelopen jaar als rode draad door zijn hilarisch zwam liet lopen.

Hans van Duin werd in de pauze gepresenteerd als ‘Grote Bok 2018’ vanwege het vele vrijwilligerswerk dat hij voor voetbalvereniging Foreholte vandaag de dag nog doet en al het werk in het verleden voor de carnaval in Voorhout. Als Grote Bok staat Hans aan de zijde van Prins Ron en Prinses Sandy bij alle activiteiten en feesten van de Bokken. Die starten al aanstaande zaterdag met een bezoek aan de BNS. Vrijdag 9 februari gaat het carnaval officieel van start. Dan overhandigt Burgemeester Carla Breuer de sleutel van Voorhout aan het prinsenpaar. In Boerhaave kan iedereen deze traditionele start van de carnaval meemaken. Voor Ties van Kesteren kan de carnaval al niet meer stuk. Met een glimlach van oor tot oor en overstelpt met complimenten verliet hij diep in de nacht het ‘strijdveld’ van de zwammers.

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs