BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Woonstichting Vooruitgang tekent voor bouw 28 appartementen in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 januari 2018 -  Woonstichting Vooruitgang heeft een aanneemovereenkomst getekend voor de bouw van 28 appartementen in de sociale huur  in het plan Engelse tuin in Voorhout. Rehorstbouw, een dochterbedrijf van projectontwikkelaar Adriaan van Erk, gaat de appartementen realiseren aan de zuidelijke randweg van Voorhout. Foto: Steven Schrader (r), directeur-bestuurder van Woonstichting Vooruitgang en  Arie van Houwelingen, van aannemer Rehorstbouw, hebben de aanneemovereenkomst getekend.

De woningen, van circa 74 m2, zijn verdeeld over vier verdiepingen en de huur van varieert tussen € 592,= en € 710,=. Het is de bedoeling om eind april met de bouw te beginnen. Krap 12 maanden later worden de appartementen dan opgeleverd. Ruim voor die tijd zijn de nieuwe huurders al bekend. De woningtoewijzing vindt plaats via de Woningnet Holland Rijnland.

De bouw van de woningen is een onderdeel van de prestatieafspraken die Vooruitgang heeft gemaakt met de gemeente Teylingen. Doel daarvan is dat er in elk nieuwbouwplan een goede mix komt van koopwoningen en zowel sociale- als vrijesector huurwoningen.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs