BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Personeel redt dieren bij grote schuurbrand op Prinsenweg Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 februari 2018 - Op de Prinsenweg in Voorhout in woensdagmiddag rond 16:00 uur brand uitgebroken in de schuur van sierteler Gebr. van Kampen. Een aantal varkens, konijnen en een tiental kooien met siervogels kon door personeel op tijd naar buiten worden gebracht. De rookpluim was enige tijd in de wijde omtrek te zien. De brandweer van Voorhout, Sassenheim en Lisse zijn opgeroepen.  Het sein 'brand meester' is om 16.52 uur door de brandweer gegeven. Foto's Mariska de Graaff.

Nadat de brand werd ontdekt in de achterste schuur, zijn de konijnen door het personeel in een kiepbak gezet en met een heftruck snel naar buiten gebracht. De varkens zijn in een naastgelegen bollenveld losgelaten. Een aantal siervogels is in hun kooien buiten neergezet.

Bij de brand zijn waarschijnlijk asbestdeeltjes vrijgekomen. Deze deeltjes zijn alleen terechtgekomen op het betreffende perceel en niet op de openbare weg. Nu wordt uitgezocht of het daadwerkelijk om asbest gaat.

De Prinsenweg werd tijdens de brand afgesloten voor het verkeer.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs