BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Ab Koomen Bok-aal uitgereikt bij De Bokken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 februari 2018 - Pim van Kempen, oud-prins bij De Bokken, heeft vandaag voor het eerst de Ab Koomen Bok-aal gekregen. Het beeld van een bok, ter nagedachtenis vorig jaar overleden Ab Koomen, wordt jaarlijks als aanmoedigingsprijs voor een deelnemer aan de carnavalsoptocht overhandigd. Foto's Mariska de Graaff.

De vorig jaar overleden Ab Koomen was iemand die met hart en ziel carnaval vierde. Hij was één van de oprichters van de Voorhoutse Bokken, erelid, Grote Bok en Prins Carnaval. Met als voorbeeld de “Ferry Knop bokaal” bij het Kuipzwammen is nu de “Ab Koomen Bok-aal” in het leven geroepen, ter herinnering aan Ab. Zijn broer Cor, zus Ina en “pleegzoon” Nico Meeuwenoord waren speciale juryleden bij de prijsuitreiking na de optocht zaterdagmiddag. Gekleed in 1000 jaar Voorhout kostuums boden zij een fraai bronzen beeld van een bok op een marmeren voet aan. “Deze wissel Bok-aal is dit jaar voor de allereerste Prins van de Bokken Pim van Kempen,” zo sprak Nico Meeuwenoord. Pim was zichtbaar ontroerd.

Image 

De jury

Image 

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs