BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Carnaval door Sassenheim met auto Verstappen en Lion King Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 februari 2018 - Zaterdagmiddag reed de carnavalsoptocht weer door Sassenheim. De wagenbouwers en kostuummakers hadden goed hun best gedaan. Opvallende deelnemers waren een enorme Formule 1 auto van Max Verstappen en vele dieren op en rondom de wagen van musical The Lion King.  In de optocht reden De Saksen, De Gaapstokken, CV Hillegom, De Noortukkers en De Plasduikers mee. De Saksen hebben dit jaar Prins Michel en Prins Ronald, een eeneiige tweeling. Het thema op de kar was daarom: "De Saksen zien dubbel". Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Bekijk de volledige reportage op de Facebookpagina van De Teyding.

Sleuteloverdacht
Vrijdag bracht burgemeester Carla Breuer de sleutels van het Saksenrijk naar Het Onderdak. Prinsen Michel en Ronald kregen de sleutel van de voordeur. Omdat de tweelingprinsen nog wel eens iets kwijkraken, vroeg jeugdprins Daan de burgemeester om de sleutel van de achterdeur. De Saksen hebben een petitie voor vrije dagen tijdens carnaval op een lange rol papier aangeboden aan Breuer. Zij ondertekende de petitie, waarna gekeken kon worden naar optredens van de kleine en de grote dansmariekes. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs