BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Teylingse lijsttrekkers met elkaar in debat Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 18 maart 2018 - De lijsttrekkers van de zeven partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Teylingen gaan maandagavond 19 maart met elkaar in debat in het Bestuurscentrum in Voorhout. Publiek is daarbij welkom. De aanvang is 20.00 uur. In het debat komen zaken aan de orde die actueel zijn in de Teylingse gemeentepolitiek, en die opgenomen zijn in de verkiezingsprogramma's van de zeven aan de verkiezingen deelnemende partijen.

De aan het debat deelnemende lijsttrekkers zijn Bas Brekelmans (VVD), Peter Scholten (CDA), Fred Koot (D66), Rob ten Boden (Trilokaal), Sandra Groenendal (PvdA), Frans Nederstigt (ChristenUnie) en Lena Budko (GroenLinks). Aan de hand van stellingen, die zijn opgesteld door de Teylingse journalist Piet van der Vooren, zullen de lijsttrekkers met elkaar in debat gaan. Het debat staat onder leiding van Folkert Tempelman van BNR Nieuwsradio.

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door de lokale omroep BO, die het debat tussen 20.00 en 22.00 uur ook live zal uitzenden. BO kan ontvangen worden via de FM-etherfrequentie 105,3 MHz, via de verschillende kabelnetten van onder andere Ziggo en KPN, via het geluid van het tv-kanaal van BO, en via de website www.bollenstreekomroep.nl. Via de site www.teylingen.tv van de gemeente Teylingen kan het debat ook met beeld bekeken worden.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs