BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Luchtkussen Festival zoekt goed doel Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 maart 2018 - De organisatie van het Luchtkussen Festival in Voorhout is op zoek naar suggesties voor een goed doel voor de 13e editie. Vorig jaar kreeg de Rotary Voorhout 10.000 euro voor een muurschildering in de nieuwe wandel- en fietstunnel bij de Nagelbrug. Het festival wordt dit jaar gehouden op zondag 3 juni.

Dit jaar zullen er, naast de welbekende uitdagende luchtkussenobjecten, weer een aantal nieuwe, spectaculaire luchtkussens te vinden zijn. In totaal zullen er 28 luchtkussens opgesteld worden in de Herenstraat van Voorhout. Het festivalterrein  strekt zich uit vanaf de Beukenrode, over de Herenstraat tot aan de Dr. Nolenslaan, met inbegrip van het Kerkplein en de parkeerplaats van de oude Plus supermarkt. Bij de ingang van de Beukenrode zal een fietsenstalling worden gerealiseerd.

Naast suggesties voor het goede doel van dit jaar is de organisatie ook nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan op de website of Facebookpagina van het Luchtkussen Festival Voorhout.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs