BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
CDA verbaasd over uitsluiting partij bij coalitie onderhandelingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 april 2018 - De CDA fractie is verrast en verbaasd over het voornemen van de VVD om een coalitie te vormen zonder het CDA. De partij vindt dat een college met VVD, Trilokaal en D66 geen recht doet aan de verkiezingsuitslag in de Teylingse dorpen waar het CDA de tweede partij is gebleven. De partij ziet liever een coalitie met VVD, CDA en Trilokaal. Lijsttrekker Peter Scholten. Foto Edwin van der Wijngaard.

"Kijkend naar de verkiezingsuitslag lag een uitnodiging door de VVD voor een serieuze verkenning van een coalitie met de top 3 partijen: VVD, CDA en Trilokaal, het meest voor de hand", aldus het CDA. Het CDA ziet op basis van het partijprogramma met zorg, veiligheid en duurzaamheid als speerpunten en gegeven de ambities van de gekozen raadsleden goede kansen om tot een vruchtbare samenwerking in een college te komen.

Als de onderhandelingen tussen VVD, Trilokaal en D66 mislukken, dan wil het CDA kijken naar samenwerking met andere partijen als bijvoorbeeld Trilokaal, D66 en GroenLinks waarbij de speerpunten zorg en duurzaamheid zeer goed tot hun recht kunnen komen.

Zie ook: VVD wil coalitie met Trilokaal en D66

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs