BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Gemeentelijke onderscheiding voor Chris Tetteroo Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 april 2018 - De heer C.J. Tetteroo (64) ontving afgelopen dinsdag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’ voor zijn inzet voorde Voorhoutse Toneelvereniging Cultuur Verheft. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de vereniging, die werd gehouden in Cheers.

De heer Tetteroo is sinds 1982 voorzitter van Toneelvereniging Cultuur Verheft in Voorhout. Met zijn inzet, creativiteit en vindingrijkheid heeft hij ervoor gezorgd dat Cultuur Verheft een bloeiende vereniging is, met 50 leden en bijna 800 donateurs. Met twee voorstellingen per jaar (zes avonden per voorstelling) en familievoorstellingen kunnen veel bezoekers genieten van de toneelkunsten van de vereniging. Na 36 jaar zal de heer Tetteroo de voorzittershamer overdragen.

Sinterklaas
Naast het voorzitterschap van Cultuur Verheft staat de heer Tetteroo altijd paraat om een bijdrage te leveren aan bijzondere activiteiten, zoals het programma rond de presentatie van het Boerhaaveboek in 2017. Ook treedt de heer Tetteroo al sinds 1982 op als de Voorhoutse Sinterklaas, hetgeen hij ook na het beëindigen van het voorzitterschap van de toneelvereniging zal blijven doen.

In 2012 werd de heer Tetteroo reeds Koninklijk onderscheiden voor zijn vrijwilligersactiviteiten.

De Zilveren Barensteel
De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs