BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kwoudaktktwizztt wint eerste editie Sassemkwizzt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2018 - Het team Kwoudaktktwizztt heeft de eerste editie van Sassemkwizzt gewonnen. Dat werd zaterdag in Grand Cafe Graaf Jan bekend gemaakt tijdens de uitslagenavond van het evenement. De organisatie kondigde daar ook aan dat er een tweede editie van Sassemkwizzt komt; op vrijdag 22 maart 2019. UPDATE (Foto's: Edwin van der Wijngaard en Bart Kool)

Het was al weer drie weken gelden dat de 80 teams een hele vrijdagavond in de weer waren geweest om de 500 vragen en opdrachten van Sassemkwizzt op te lossen . Er zaten de nodige instinkers tussen en het was ook lang niet elk team gelukt om alle vragen te beantwoorden. Met enige spanning betraden veel deelnemers zaterdagavond dus Graaf Jan. Hoe had hun team het ervan afgebracht?

Image
Langzaam werd gedurende de avond afgeteld van de nummer 80 naar de nummer één. Telkens als er weer een rijtje van tien groepsnamen bekend werd gemaakt, klonk vooral het gejuich van de teams die daar nog niet bij zaten. Zij maakten nog kans op een plek in de top 3. Daar waren de geldprijzen van 100, 250 en 500 euro voor de nummer 1 te winnen. Maar er waren nog meer prijzen. De vragen van Sassemkwizzt waren opgedeeld in verschillende categorieën en opdrachten. En voor de winnaars van een aantal van die deelgebieden waren er ook prijzen te winnen. Zo was er een wijnpakket voor het team dat het er het beste af had gebracht bij de wijnproeverij en waren er verschillende andere prijzen.

Image
Tegen 23:00 uur stonden de captains van de tien overgebleven teams op het podium. En opnieuw werd er afgeteld. Steeds moest één teamcaptain onder applaus het podium verlaten, totdat er nog drie teamcaptains over waren. Daarna was het snel duidelijk. Kwoudaktktwizztt mocht zich de winnaar van de eerste editie van Sassemkwizzt noemen en ging met de 500 euro en de in het oog springende wisselbokaal naar huis. De tweede prijs was voor het team Winkler Prince Polley en de derde prijs ging naar Blubblubclub. Kijk hier voor de volledige uitslag .

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs