BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
CvdK Jaap Smit ontvangt de “Kaagwaterpenning” Afdrukken E-mail

WARMOND, 16 april 2018 - De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, kreeg vrijdag tijdens de opening van het watersportseizoen de kaagwaterpenning uitgereikt. Dit gebeurde o.m. in aanwezigheid van de burgemeesters van Teylingen, Kaag en Braasem en Leiderdorp. De Kaagwaterpenning is een ereprijs die jaarlijks wordt toegekend aan iemand die zich op bijzondere wijze heeft ingezet om de watersport te promoten en het Hollands plassengebied meer bekendheid te geven. (Foto's en video: Henk Keijzer)

De Commissaris van de Koning is een groot liefhebber van de watersport, die hij dan ook bij elke gelegenheid promoot. Zo was de heer Smit net terug van een reis naar de Chinese provincie Hebei en had daar met Kaagwater zijn gastheren bedankt. De uitreiking vond zoals ieder jaar plaats bij de Jeneverboom aan de Warckerleede op de Kagerplassen, onder het toeziend oog van het Genootschap “De Jeneverboom”.
 
Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs