BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 27-06-12 | 10:00 uur  
Titel Wandelclinic Nordic Walking voor alle leeftijden
Waar: Park Rusthoff - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Op woensdagochtend 27 juni om 10.00 uur organiseert Welzijn Teylingen een eenmalige wandelclinic in en rond Park Rusthoff in Sassenheim voor alle leeftijden. Verzamelen bij het Sassennest, het paviljoen in Park Rusthoff. Deelname is € 1,- per persoon.

Deze wandelclinic is speciaal voor mensen met knie- of heupklachten, maar ook voor mensen met Parkinson of ademhalingsmoeilijkheden, voor conditieopbouw en gewichtsbeheersing.

Docent Nordic Walking, Ad Ulijn, zal op een enthousiaste manier uitleg geven over de voordelen van lopen met stokken of poles, het zogenaamde Nordic Walking.

Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en de oefeningen zullen op een speelse manier gedaan worden.
Na afloop van de wandeling en de oefeningen is er gelegenheid om met de hele groep koffie of thee te drinken in het paviljoen ‘het Sassennest’ in Park Rusthoff.


Voor aanmelding neemt u contact op met Welzijn Teylingen, bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, tel.: (0252) 23 18 05.
 
Locatie
Locatie Park Rusthoff
Homepage: http://www.parkrusthoff.nl/  
Straat:
Postcode:
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs