BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 15-06-12 | 13:00 uur - 19:00 uur  
Titel 11e Harddraverij (paardensportspektakel)
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Op vrijdag 15 juni is Sassenheim’s prachtige Teijlingerlaan al weer voor de 11e keer het decor voor de harddraverij. Zoals men gewend is van de organisatie is alles al weer tot in de puntjes geregeld. Dit kan het bestuur mede doen door de steun van de hoofdsponsors Deutsche Bank, Top Keukens en Van Velzen van de Water accountants en belasting adviseurs, de subsponsors en leden van de Vrienden van Stichting Harddraverij. Anno 2012 is het organiseren van een dergelijk evenement niet meer mogelijk zonder de steun van sponsors en donateurs!

Wedden: geeft kijken naar de koers een andere dimensie
Op 15 juni staan vanaf 13.30 uur de paarden en hun pikeurs te trappelen om op de rechte baan van 300 meter de strijd met de andere koppels aan te gaan om die felbegeerde eerste plaats. Wordt het dit jaar weer een Belgische aangelegenheid of blijft de prijs dit keer in ‘Olland’. Aan te raden is om gezellig mee te doen met het wedden. Het maakt kijken naar de races echt een stuk leuker en spannender! De lijst met deelnemende paarden staat donderdag 14 juni vanaf circa 18.00 uur op onze website www.harddraverijsassenheim.nl.

Kindertoto
Dit jaar is er uiteraard ook weer een kindertoto. Alle kinderen die een formulier inleveren vóór 13.30 uur bij de keetwagen van Meijerbouw, die staat op de hoek van de Teijlingerlaan en de Jan van Brabantweg nabij het terrein van de inmiddels gesloopte 'De Schutse', ontvangen van ons een bon voor een gratis ijsje te verkrijgen bij de sponsor VERHAGE fastfood op de Oude Haven. Formulieren vindt u in het programmaboekje dat huis-aan-huis verspreid wordt.

Midzomerfestijn
Tijdens de harddraverij wordt er door de TOV weer een gezellige Braderie georganiseerd in de Hoofdstraat. Van 11.00 uur tot 18.00 uur zullen er diverse stands met leuke aanbiedingen zijn, muziek en een boten en caravanshow.

U ziet: op 15 juni is er genoeg te doen in het gezellige Sassenheim!
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs