BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 16-06-12 | 10:00 uur - 12:00 uur  
Titel Oranjefeest De Speelbrug
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Dans met de Speelbrug het Nederlands elftal naar de overwinning!

Zaterdag 16 juni van 10 - 12 uur organiseert de Speelbrug een oranjefeest. De boxen toveren wij om tot het Oranjeplein, om het Nederlands elftal een hart onder de riem te steken. Iedereen is van harte welkom!

Je kunt deze ochtend met Mieke een overwinningsdans oefenen. Als er gescoord wordt kun je met je vriendjes en vriendinnetjes deze dans doen!

Je gaat zelf een flessenraket met water zo hoog mogelijk de lucht in schieten. De mensen van de Sportworkshops hebben spannende voetbalspellen bedacht.

Ook is er een mini bioscoop, waarin de films van de Speelbrug musicals worden vertoond. Verder is er een theehoek waar je gezellig een kopje thee kunt drinken, uiteraard met heerlijke koekjes of cakejes die je zelf mag versieren. En zijn er allemaal oud Hollandse spelletjes te doen!


Binnenkort ontvang je een kleurplaat in de brievenbus. Deze kun je ingekleurd meenemen en inleveren deze dag. Dan ontvang je een leuke attentie!


Dus kom allemaal gezellig naar de Speelbrug op zaterdag 16 juni van 10.00 - 12.00 uur op de Jacoba van Beijerenweg 51B in Voorhout. Tot dan!
Oh ja, doe jij ook je oranje pak aan? Wij wel!
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs