BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 03-08-12 | 20:30 uur - 23:00 uur  
Titel Zomers muziekterras
Waar: Plein bij de dorpspomp - Warmond
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Zomerse muziekterrassen

Ook dit zomerseizoen zullen er weer de muziekterrassen op het Pleintje bij de Pomp in Warmond gehouden worden. De muziekavonden worden georganiseerd door Het Kunscafe en Galerie de Pomp. Een viertal vrijdagen zal een aantal bekende Warmondse groepen vanaf 20.00 optreden, maar ook zal een beginnende band acte de presence geven.

Het eerste optereden op vrijdag 22 juni is de “Als je maar bekend bent band”. Zij behoeven geen introductie meer, want bekend in Teylingen en omgeving en zullen zij met hun  enthousiasme alle toeschouwers laten meedeinen en zingen op hun muziek.

Dankzij het succes van voorgaande optredens zullen ’t Joppekoor en Matthias  op vrijdag 6 juli een gezamelijk concert geven. De samenwerking tussen twee verschillende muziekstijlen blijft een bijzonder gebeuren.

Op vrijdag 3 augustus is er voor de liefhebbers van de oude stijl jazz de oldtime Jazzband gecontracteerd. De swingende klanken van de dixie zullen overal te horen zijn.

Het laatste muziekterras zal op vrijdag 10 augustus zijn en wordt verzorgd door eengroep van jonge muziekkanten onder denaam van Jones&Friends. Zij spelen een combinatie van gipsy jazz met bekende liedjes uit jaren 50 tot en met 80, maar Ierse Jigs en Country komen ook aan bod.

Tot ziens op het Pleintje bij de Pomp om te genieten van de verschillende vormen van muziek. Natuurlijk is het dan mooi weer. Aanvang op de vrijdagavonden is om 20.00.
 
Locatie
Locatie Plein bij de dorpspomp
Homepage: http://www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl/  
Straat: Dorpsstraat 36-40
Postcode:
Plaats Warmond
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs