BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 07-07-12 | 12:00 uur  
Titel Kortebaandraverij Warmond
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Kortebaandraverij

Stichting Harddraverij Warmond organiseert op zaterdag 7 juli 2012 weer haar jaarlijkse kortebaandraverij. Van het oude gemeentehuis tot aan de Beatrixlaan zal op de 275 meter lange baan weer gedraafd worden. Er kunnen maximaal 26 paarden deelnemen. Natuurlijk is ook dit jaar de totalisator weer aanwezig waarmee belangstellenden hun euro’s met wat geluk kunnen vermenigvuldigen. Iedereen wordt uitgenodigd om gezellig langs te komen bij al weer de 124ste Warmondse kortebaandraverij die ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt wordt door de Rabobank, Druno en Dekker Drukkers en Forteck Sloop & Infra. Net als vorig jaar is er voor de kinderen, naast de kinderlotto en springkussens, tevens een aantal pony’s aanwezig waarop zij (onder begeleiding en met gebruikmaking van een, te lenen, cap) een ritje kunnen maken over het veld. Dit tegen een vrijwillige bijdrage ten gunste van Kinderboerderij “De Kloosterhof”.

Kinderlotto

VSL air-o-vent (Nico van Diest) maakt dit jaar de Kinderlotto mogelijk. Alle kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen een gokje wagen via het formulier in het programmaboekje. Lever het formulier zaterdag 7 juli tussen 12.30 en 13.30 uur in bij de tent op het veld bij het ooievaarsnest en je ontvangt in ieder geval een gratis ijsje. Mogelijk win je ook nog een prijs.

Naast de vele sponsors en adverteerders wordt de harddraverij mogelijk gemaakt door een groot aantal “vrienden van de harddraverij”. De toegang is gratis.

In Warmond zullen op vrijdag 6 juli programmaboekjes huis-aan-huis verspreid worden en daarnaast is de nodige informatie op www.harddraverij.nl te vinden.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs