BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 30-06-12 | 10:00 uur - 16:00 uur  
Titel Welzijn Teylingen op de seniorenmarkt
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Op zaterdag 30 juni zal Welzijn Teylingen met een stand aanwezig zijn op de seniorenmarkt, georganiseerd door de TOV,  die tussen 10.00 uur en 16.00 uur plaats zal vinden in het centrum van Sassenheim.

Naast het verstrekken van informatie over de organisatie en haar diensten op het gebied van wonen, zorg, welzijn en financiën, zullen er ook vrijwilligers geworven worden. Steeds vaker wordt de vraag gesteld door inwoners van Teylingen of er een ‘maatje’ beschikbaar  is die regelmatig langs kan komen voor een kopje koffie, een gesprek of bijvoorbeeld een wandeling door het dorp.

Iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk of meer informatie wil over dit zogenaamde ‘maatjesproject’ is van harte welkom om een bezoek te brengen aan de stand van Welzijn Teylingen.

Welzijn Teylingen zal te vinden zijn in de buurt van Melman Herenmode.

Voor meer informatie over Welzijn Teylingen kan men van maandag tot en met donderdag terecht van 9.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, tel.: (0252) 23 18 05.

 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs