BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 01-07-12 | 09:00 uur - 16:30 uur  
Titel Turnvoorstellingen in De Korf
Waar: Sporthal De Korf - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Op zondag 1 juli geeft gymnastiekvereniging Return een voorstelling waarin alle turngroepen zullen laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Dat doen zij in een setting van muziek uit de bekende tekenfilms van Walt Disney. Behalve familie en vrienden van de deelnemende turn(st)ers is iedereen uitgenodigd die in turnen is geïnteresseerd en eens wil kijken of het iets is om zelf te gaan doen.

De zestien deelnemende groepen zijn verdeeld over drie ronden, die duren van 9.00 – 11.00 uur, van 11.45 – 13.45 uur en van 14.30 – 16.30 uur. Elke groep heeft de afgelopen weken extra geoefend op het eigen optreden, dat ongeveer een kwartier zal duren. Als klap op de vuurpijl zal elke ronde worden afgesloten met een optreden van Jong Talent en Selectie.

Deze turnvoorstellingen in de stijl van bekende tekenfilms vinden plaats in sporthal De Korf in Sassenheim. Kaarten à € 3 zijn sinds 12 juni verkrijgbaar tijdens de turnlessen, maar kunnen ook besteld worden via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Hier kan je ook terecht als je vragen hebt over de indeling van de groepen. Zorg dat je er tijdig bij bent, want de ruim 400 kaarten per ronde vinden al enige tijd gretig aftrek.

 
Locatie
Locatie Sporthal De Korf
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs