BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 17-08-12 | 19:00 uur  
Titel Wijc Poldercrossloop in Warmond
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Vrijdag 17 augustus a.s. organiseert de Warmondse IJsclub de 19e Warmondse Poldercrossloop. Een fantastisch sportief evenement voor jong en oud. Onherkenbaar door de bagger over de finish komen is voor velen geen uitzondering. Douchefaciliteiten zijn na afloop dan ook aanwezig en zeker geen overbodige luxe.

De mogelijkheid tot voorinschrijving is er op woensdag 15 augustus in clubgebouw ’t Wak’ in de Veerpolder, tussen 19.00 uur en 20.30 uur. In verband met de drukte op vrijdag en het ‘ophalen’ van de armnummers vlak voor de start, wordt voorinschrijving op woensdag aangeraden!

Net zoals andere jaren leggen de deelnemers van 14 jaar en ouder  op vrijdag 17 augustus een parcours af van circa 5 kilometer. Voor de jeugdigen van 10 t/m 13 jaar is een apart parcours uitgezet van circa 1,5 kilometer. De cross voor de jeugd zal vooral plaatsvinden op en rondom de landijsbaan in de Veerpolder, waar ook de start is. Het parcours voor de 14+ deelnemers beslaat o.a. de landijsbaan, Koudenhoorn en de Dorpsstraat. Een zwemdiploma en goed vastzittende schoenen (zonder noppen) van alle deelnemers zijn verplicht. 

Inschrijfkosten voor de 14+ deelnemers bedragen € 7,--. De kosten voor de jeugdigen bedragen € 4,--. De jeugdigen starten om 18.15 uur (inschrijving sluit om 18.00 uur!). De 14+ deelnemers starten om 19.00 uur (inschrijving sluit om 18.45 uur!).

Nieuw dit jaar is een team loop, die bestaat uit 4 personen vanaf 14 jaar. Deze start gelijk met de senioren om 19.00 uur. De snelste team die gezamenlijk over de finish is gekomen wint een wisselbeker. Alle deelnemers ontvangen wederom een T-shirt in fraaie kleur als blijvende herinnering. Na afloop kunnen ervaringen met vrienden en bekenden uitgewisseld worden en kan er gedanst worden op de klanken van de coverband Mixed Emotions. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op vrijdag in de Veerpolder. Het verzoek is daarom; kom op de fiets! Op deze manier blijven de Veerpolder en de landijsbaan goed bereikbaar voor iedereen.

 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs