BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 29-08-12 | 20:00 uur  
Titel Politiek debat 2e kamer verkiezingen
Waar: Bestuurscentrum Teylingen - Voorhout
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Op woensdag 29 augustus wordt in Teylingen een politiek debat gehouden vanwege de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september. Het debat zal plaatsvinden in het Bestuurscentrum in Voorhout en staat onder leiding van burgemeester Schelberg uit Teylingen. Het debat begint om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.

 

Tweede Kamerkandidaten van verschillende partijen discussiëren met elkaar over een aantal stellingen. Ook het publiek krijgt de gelegenheid de kandidaten vragen te stellen. Voor het CDA doet vermoedelijk mee Jan-Jaap de Haan, nr 53 op de lijst en thans wethouder in Leiden. Van de CU komt Gert-Jan Segers, nr 4 op de kandidatenlijst, politicoloog en oud-journalist. Namens de PvdA komt het Tweede Kamerlid Roos Vermeij, nr 12 op de kandidatenlijst en namens de PvdD komt Carla van Viegen, Statenlid in Zuid-Holland. Het Tweede Kamer- en Teylings raadslid Ard van der Steur neemt namens de VVD aan het debat deel. Hij staat nr 15 op de VVD kandidatenlijst. Ook zal er namens D66 een kandidaat voor het politiek debat aanwezig zijn. De mogelijkheid bestaat dat ook nog andere politieke partijen aanschuiven.

 
Locatie
Locatie Bestuurscentrum Teylingen
Homepage: http://www.teylingen.nl/  
Straat: Raadhuisplein 1
Postcode:
Plaats Voorhout
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs