BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 11-08-12 | 11:00 uur - 19:00 uur  
Titel Toeristenmarkt Warmond
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Zaterdag 11 augustus aanstaande organiseert Star Promotions de Toeristenmarkt in Warmond. Deze gezellige toeristenmarkt zal geopend zijn van 11:00 uur tot 19:00 uur en zal plaats vinden in het centrum van Warmond.

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 11 augustus aanstaande de Toeristenmarkt te komen bezoeken. Uiteraard is er weer gezorgd voor een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 70 kramen. Denkt u onder andere aan kleding, sieraden, lederwaren, zonnebrillen, schoenen en verschillende multimedia-artikelen.

Uiteraard is er op de Toeristenmarkt ook gedacht aan de diverse lekkere hapjes… zoals hamburgers, bara’s, loempia’s, poffertjes en suikerspinnen.

Ook de kinderen kunnen op de Toeristenmarkt hun zakgeld uitgeven aan bijvoorbeeld speelgoed of misschien wel iets lekkers te snoepen.

Op de Toeristenmarkt is grote diversiteit aan vermaak te vinden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld leuk meedoen met touwtje trekken. Dit en meer maakt de Toeristenmarkt voor iedereen een werkelijk paradijs!

Noteer 11 augustus in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en vrienden in Warmond!
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs